Om Oss

Det Svenska företaget Lufsen grundades i Sverige 2015 som i början bestod av produktutbud med snygga designer för husdjur. Under de senaste fem åren har företaget blivit allt större och mer nationellt inriktat med ett allt mer mångsidigt produktsortiment. Men kärnan i vår verksamhet har förblivit densamma sedan vi grundades: Verksamheten bygger fortfarande på innovativ utveckling av högkvalitativa produkter och kärlek till våra husdjur.Vi erbjuder det mest unika produktsortimentet på marknaden

 

Vårt sortiment består av unika framtagna produkter och tillbehör som vi säljer i Norden. Vi tillhandahåller kvalitativa produkter för både hundar och katter. Vi har med noggrannhet framtagit varje produkt där vi kvalitetssäkrar och testar i hemmamiljö. Vår ide är att erbjuda ett produktsortiment som är praktiskt för dina husdjur som kan komma att behövas i alla skeden i livet.

 

Varför vi är i branschen

Vår verksamhet är baserad på kunskap om vad husdjur behöver och önskan att förse dem med allt bättre produkter. Vi vill också underlätta vardagen för djurägare genom att erbjuda produkter av hög kvalitet som är lätta att använda och för att tillgodose dem exakta rätta behoven. Vi tror att husdjur gör oss till bättre människor.

 

 

Vad vi strävar efter

Vi är ett mycket motiverat team av experter med en konstant törst efter kunskap. Vi vill lära oss mer om husdjur och deras ägare varje dag och vara en attraktiv och pålitlig partner för kunder och leverantörer. Vårt mål är att utveckla marknaden för husdjursprodukter och att leda vägen med produktutveckling i branschen. Vi betonar hållbar utveckling och alla våra aktiviteter bygger på respekt för både människor och djur.

 

Intresserad av att jobba hos oss?

Om du är intresserad av att arbeta i ett dynamiskt, energiskt och drivande företag, skicka din ansökan till jobb@lufsen.se och låt oss veta varför vi ska anställa dig. Vi kommer att kontakta dig om vi kan erbjuda dig en position som matchar dina färdigheter och kompetenser.

 

Returnera en produkt?

Vänligen kontakta kundtjänst för vidare instruktion. Info@lufsen.se

Fri Frakt
30 Dagars Returrätt
Säker Betalning